Logopedie

Logopediepraktijk Zeijger

Welkom op de site van logopediepraktijk Zeijger.

De praktijk is gevestigd in het Gezondheidscentrum Mathenesserlaan, op de 3e verdieping. U kunt terecht bij de logopedist voor stem-, spraak-, taal-, gehoor- en/of slikproblemen.

Er wordt nauw samengewerkt met de zorgaanbieders van binnen als buiten het Gezondheidscentrum Mathenesserlaan. Er is dus zowel ruimte voor patiënten vanuit het Gezondheidscentrum als van buiten het Gezondheidscentrum.

Op de link www.logopediezeijger.nl treft u nog uitgebreidere informatie aan over mij en logopedie. Ook kunt u daar terecht voor e-mailcontact.

Medewerker

Dhr. A.R.E. Zeijger

Rob studeerde aan de Hogeschool van Rotterdam. Sinds 1994 heb ik ervaring kunnen opdoen in diverse logopedische werkvelden zowel met volwassenen als kinderen. Na het voltooien van mijn logopedie opleiding, heb ik logopediewetenschap gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn werk als logopedist adviseer en begeleid ik mensen zoveel mogelijk vanuit de wetenschappelijk evidentie die er beschikbaar is en op maat aangeboden wordt.

Samenwerken met anderen doe ik graag, omdat dat vaak een beter resultaat oplevert.

Werkdagen

In verband met verschillende logopedische werkplekken is er logopedie op zaterdag in het GCML van 08:00 tot en met 18.00 uur en eventueel op dinsdag na 17.00 uur. 

Een afspraak kunt u telefonisch of via de e-mail (info@logopediezeijger.nl ) maken. Ik zal u dan om een korte toelichting vragen, zodat ik u beter kan helpen. Afhankelijk van de dag waarop u een afspraak zou kunnen plannen, wordt gezocht naar mogelijke en beschikbare tijden. Daarbij wordt waar mogelijk rekening gehouden met uw voorkeur.

Verwijzing

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor logopedisch onderzoek en voor de logopedisch behandelingen heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, een arts-specialist, een tandarts of een tandartsspecialist. Een verwijzing is niet altijd nodig. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een behandeling ook na een directe toegankelijkheid logopedie-screening.

Vergoeding

Logopedische hulpverlening wordt vergoed vanuit de basisverzekering door de zorgverzekeraars. Bij gecontracteerde zorg wordt de declaratie rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar ingediend anders dient u de declaratie zelf in te dienen. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke situatie voor u geldt.

 

Contact
  • 010 - 2210121 Kremer Hovinga
    010 - 2210127 Dagnelie & Sana
    010 - 2210122 Niemantsverdriet, Struik & Veraart
    010 - 2210123 van Doorn & van der Lugt
    010 - 4775033 receptie GCML
  • Spoedlijn 010 - 2440180